Een auto huren via Ford Rent

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Als u gaat verhuizen, bijvoorbeeld. Of als u met het hele gezin een paar dagen weg wilt, en uw eigen auto onvoldoende zitplaatsen biedt. Ford Rent biedt dan uitkomst. Bij Ford Rent vind u altijd de auto die u nodig heeft. Van de pittige Ford Ka tot de multifunctionele Galaxy. En als u een keer echt de ruimte nodig heeft: de Ford Transit reeks.

Ook zakelijk kunt u een auto huren

Heeft u tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neemt u voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kunt u zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

Scherpe tarieven

Bij een Ford huurauto bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven, of u nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer u de auto huurt, hoe voordeliger het wordt. Alle tarieven zijn exclusief brandstof en inclusief verzekeringen.

Ford Rent auto reserveren

Reserveren kan bij elke Ford Rent dealer op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van €250,- en het verwachte huurbedrag moeten vóór u wegrijdt zijn voldaan; met pinpas, contant of met een creditcard.

Altijd goed verzekerd

Onze huurauto’s zijn standaard allrisk verzekerd, en alle inzittenden tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type zijn meeverzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard €500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto’s te verlagen naar €150,- en is voor bedrijfswagens te verlagen naar €250,- voor €5,- per dag, met een maximum van €100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico te verlagen naar €300,- voor €5,- per dag.

Over de grens

Met een Ford huurauto naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en u krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die u nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

Waarom huren van een Ford dealer?

  • Keuze uit alle Ford modellen
  • Scherpe tarieven
  • Ook voor bedrijfswagens
  • Standaard allriskverzekering en inzittendenverzekering
  • Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance
  • Huren van kinderzitjes, allesdragers,sneeuwkettingen, skiboxen en andere accessoires
  • Bovag Huurvoorwaarden zijn van toepassing

1 comment

Comments are closed.