8 signalen dat het tijd is om een ​​nieuwe auto te kopen

Iedereen zou willen dat zijn of haar auto voor altijd zou meegaan, maar niets doet dat ooit. Op een meer opgewekte noot, het kopen van nieuwe dingen kan een geweldige manier zijn om te ontsnappen aan de pure waanzin van het leven anno 2021! Dus volg ons op een reis terwijl we de signalen van het universum ontcijferen en zeggen: “Het is tijd om dat geval dat je een auto noemt te vervangen.”

1. Uw auto heeft een grote reparatie nodig

Als uw auto € 1500 waard is en uw reparatie € 2000, is het tijd om een ​​nieuwe auto te kopen. Als uw reparatie meer kost dan uw auto, krijgt u dat geld nooit terug. Bovendien is de kans groot dat er iets anders gaat breken. En dat brengt ons meteen bij nummer 2.

2. Het is een bodemloze put

Als uw auto constant onderhoud nodig heeft en onderdelen moet worden vervangen, is het tijd om hem te verkopen. Het simpele feit is dat sommige auto’s slecht gebouwd zijn. Als dat bij uw auto het geval is, verkoop hem dan en koop iets betrouwbaarder.

3. De auto past niet langer

Wat doet u met kleding die niet meer past? U gooit ze weg, doneert of verkoopt ze, toch? Nou, we raden het laatste aan voor een auto die niet meer bij u past. Misschien groeit uw gezin en heeft u een grotere auto nodig; of misschien zit u vanwege een nieuwe baan lange rop de weg en heeft u iets zuinigers nodig. U heeft hoe dan ook een auto nodig die bij u past.

4. U voelt u niet meer veilig

Tegenwoordig zijn nieuwe auto’s ongelooflijk veilig. Zelfs auto’s uit de jaren 2000 zijn niet meer te vergelijken met de meeste nieuwe voertuigen. De veiligheidstechnologie (achteruitrijcamera’s, rijbaanassistent, waarschuwingen voor aanrijdingen voor en achter) is de afgelopen jaren enorm verbeterd en de normen voor aanrijdingen zijn strenger geworden voor fabrikanten.

5. Tape houdt het bij elkaar

We proberen hier niet vervelend te doen – Duck Tape® is immers geweldig spul – maar als uw auto bij elkaar wordt gehouden met een soort in de winkel gekochte lijm, raden we u aan om naar een aantal nieuwe opties te kijken.

6. U houdt van technologie

We staan ​​aan de vooravond van een enorme technologische doorbraak in de manier waarop we auto’s besturen. Autonome voertuigen beginnen overal op de markt op te duiken, en als u een hekel hebt aan filerijden, zult u ze geweldig vinden. Als een navigatiesysteem het meest geavanceerde stukje technologie in uw auto is en u daar last van heeft, is het misschien tijd om te kijken waar autofabrikanten de afgelopen jaren aan hebben gewerkt.

7. Uw auto maakt u verdrietig

Als u elke keer dat u in uw auto stapt, gestrest raakt of ronduit verdrietig wordt, dan is het tijd om hem weg te doen. Zoek een auto die je blij maakt als u achter het stuur zit en als u hem op de parkeerplaats op u ziet wachten.

8. Als de auto niet wil starten

1 comment

  1. Marie de Jonge - Beantwoorden

    Wij zijn ook op zoek naar een andere auto. Onze huidige wagen wordt te klein en rijdt niet meer zo zuinig. We willen voorkomen dat we binnenkort een keer stil komen te staan. Daarnaast kijk ik uit naar een auto die moderner is uitgerust.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *